Type what you are searching for:

Партньори

Тимекс-БГ ООД e ексклузивeн представител на марката Rex Rotary за българския пазар, която е бранд на световния производител на копирна техника RICOH. Ние не просто продаваме техника, ние консултираме клиентите, доставяме и инсталираме устройствата, обучаваме персонала за тях. Поддържаме техниката гаранционно и следгаранционно на място и доставяме оригиналните консумативи на клиента, без допълнително заплащане. Т.е. ние покриваме целия цикъл от вноса на техниката до сервизирането й, спрямо изискванията и стандартите на производителя.

Тимекс-БГ ООД е оторизиран партьнор на Y Soft

За Y SOFT и нашите продукти

Относно Y Soft Corporation

Y Soft позволява бизнеса да работи по-добре с интелигентни офис решения.
Нашата мисия е да осигурим на глобалните предприятия и малки и средни предприятия (SMBs) с интелигентни офис решения, които изграждат бизнеса позволяват на служителите да бъдат по-продуктивни креативни.

Със седалище в Бърно. Чехия и офиси по целия свят (включително Азия. Австралия, САЩ много места в Европа). Y Soft Group работят над 285 опитни професионалисти от цял свят.

Y Soft е активна и в развиваща се технология. В допълнение към Y Soft Ventures. дружеството Y Soft, осигурява обещаващи стартиращи компании в Централна Европа с капитал. ресурси и опит, необходими за ускоряване на техния път към световните пазари. Y Soft инвестира своето време, таланти и ресурси за университети и технологични форуми.
www.ysoft.com

От създаването си през 1982 г., Symantec се превъръща в Fortune 500 компания чрез комбинация от вътрешно развитие, стратегическо придобиване на технологии и партньорство с лидери от индустрията. На всяка стъпка в растежа на компанията, те разширяват своите технологични познания и разбиране на нуждите на клиентите. Способността им да интегрират успешно вътрешно разработени технологии с тези, които придобиват, запазва Symantec водещи в тяхната индустрия и им дава възможност да предоставят най-добрите решения за милиони корпоративни и индивидуални клиенти в повече от 48 страни. Това е , което печели на компанията почти всяка по-голяма технологична награда и анализаторите на индустрията.

Symantec е глобален лидер в предоставянето на сигурност и решения за управление на информация, за да помогне на своите клиенти – от потребители и малки фирми до най-големите световни организации – в сигурността и управлението на тяхната информация срещу повече рискове при повече точки, по-пълно и ефективно, отколкото всяка друга компания. Техният уникален фокус е да се елиминират рисковете за информацията, технологиите и процесите, независимо от устройството, платформа, взаимодействието или местоположението.

Veritas Backup Exec е най-широко разпространеният в световен мащаб производител на продукти за backup, съхранение и резервиране на информацията, позволяващи всяка информация да бъде възстановена в случай на необходимост. Като пазарен лидер в този сегмент, Veritas предоставя на клиентите си най-иновативните и стабилни решения на пазара. Техните продукти са приети като златен стандард в системите за архивиране, backup и възстановяване на данни, предоставяйки както стандартните технологии за резервиране, така и най-новите решения за Disaster Recovery.

DigiCert е базирана в САЩ компания (Certificate Authority). Намира в Лехи, Юта, и предоставя SSL сертификати и инструменти за управление на SSL. DigiCert се фокусира единствено върху SSL иновации и прилага най-високите стандарти свързани с обслужване на клиенти. DigiCert осигурява пълно съответствие на SSL сертификатите, който предлага и инструменти и платформи за оптималното им управление. Като лидер в областта, Digicert работи с производители, правителствени организации, учебни заведения, както и с доставчици на здравни услуги, за да се осигури защитена комуникация.

Компанията Stormshield, собственост на Airbus Defence and Space CyberSecurity, създава бранда Stormshield, който обединява продукти осигуряващи комплексни решения за защита на мрежите. Stormshield Network Security е единствената защитна стена в света, която има сертификации за сигурност, от най-високо ниво (EU, NATO and EAL4+), включително European Union RESTRICTED и NATO RESTRICTED. Защитните стени произведени от Stormshield са интегрирани в ядрени подводници, танкове и военни мрежи. Решенията на Airbus security са достъпни за всяка организация, без изключения.

Базирана на поведението IPS (Intrusion Prevention System) е неразделна част от защитните стени на Stormshield. Stormshield Application IPS е вградена директно в ядрото на защитната стена. Системата с уникална по рода си разработка, оперира в реално време, като по никакъв начин не оказва влияние върху производителността на мрежата. Благодарение на това защитните стени на Stormshield се отличават със значително по-висока пропускателна способност от другите производители на пазара.

Application IPS технологията използва няколко добавки за анализ на протоколите, които автоматично разпознават реалния трафик, независимо от броя на портовете. Защитните стени Stormshield също така осъществяват и умна TCP десинхронизация, която гарантира, че мрежовият трафик е филтриран и защитен. Повече от 50 анализатора на протоколи се обновяват автоматично, което позволява 80% от атаките да се идентифицират въз основа на поведенчески характеристики, проактивно и без необходимост от специфични сигнатури.